Skräddarsydda Tröja

Frakt & Returer

Leverans Process Shopping på nätet kan vara en skrämmande process för några eller bara vanlig förvirrande för andra. Om du redan har något från en webbplats som inte har en tydlig och enkel process leverans köpt på nätet, då vet du förmodligen den frustration.

Här på vår hemsida, vi uppskattar din verksamhet och vi vill att du ska förstå vår sjöfart process innan en beställning så att du kan veta när du ska förvänta ditt paket.

Behandling – Laddat – levereras

Processing – När du har gjort en betalning med ditt kreditkort, din beställning i väntande status. Någon från vår hemsida kommer att granska din beställning och kontrollera att dina kortuppgifter är giltiga och att leveransadress du angav matchar adressen att kreditkort rapporterna skickas. När din beställning har verifierats av någon på vår sajt din beställning kommer att höjas till nästa status och förbereda paketet för transporten.

Laddat – Vi har bearbetat och skickas till lagret för sjöfarten. Lagret svarar sedan till oss med spårning information så snart vi får det vi kommer att uppdatera status för din beställning “transporteras”.

Levereras – På denna punkt din beställning har skickats och du har fått ett spårningsnummer.

Andra möjliga tillstånd: Övergiven – Om din beställning status “annulleras” det beror på att vi inte kunde verifiera din betalning. Eller du har gjort en ansökan om avregistrering före leverans. Vi accepterar annullera beställningen inom häleri din betalning 24 timmar. Andra, är kunden ansvarig för allt.

Återgå & Exchange

Returer eller byten är tillåtna, förutsatt att kunden har köpt produkten via vår hemsida och det är inom 30 dagar från den ursprungliga fakturan date.Once vi mottar din retur, låt 3-5 arbetsdagar att slutföra din retur eller du kan exchange.Now göra så här:

1.Du måste maila oss först och informera oss om orsaken till en retur och berättar oss ditt orderbekräftelse. Vi kommer då att förse dig med vidare instruktioner.

2.You kan returnera oönskade objekt inom 7 dagar för ersättning, eftersom de är i 100% nyskick, inte slitna, eller tvättade oc

Tillbaka

4.7 (from 2994 reviews)